agenda

Niets van 14/12/17 tot 20/12/17.
Verkiezingen in groep 7

De kinderen in groep 7 hebben vandaag verkiezingen gehouden. Ze hebben allereerst zes partijen opgericht. Elke partij had een partijleider. De opdracht voor het partijprogramma was om een dagprogramma te bedenken. Er moest een partijnaam bedacht worden. Op één A4tje moesten ze de belangrijkste informatie beschrijven. Elke partij mocht zich 2 minuten lang presenteren.  Sommige partijen hadden een duidelijke Powerpoint Presentatie gemaakt. Er mocht niet op de eigen partij gestemd worden. Er was goed nagedacht over een pakkende partijnaam: F.B. = Feestje bouwen of P.V.V. = Partij Van Vreugde of S.P. = SchoolPret. De partijprogramma’s zagen er heel interessant uit en er zitten al een paar goede toekomstige premiers in de klas. Uiteindelijk heeft de P.V.V. de meeste stemmen gewonnen.

Groenoord 247-249
2401 AR Alphen a/d Rijn
T 0172 - 421 995SCOPE scholengroep(C) 2012 SCOPE scholengroep

Disclaimer
Inloggen beheerders