agenda
 • 21/08/17

  Start nieuwe schooljaar

   

 • 24/08/17

  13:30-15:00

  Openingsfeest

   
nieuwsbrief

 

Sweelincknieuws        juli 2017

 Vandaag ontvangt u het laatste Sweelincknieuws van dit schooljaar. Een jaar waarin we veel lief en leed met elkaar gedeeld hebben. Dit zullen we niet snel vergeten. Er is door iedereen hard gewerkt en er zijn veel leuke activiteiten geweest. De eerste activiteit voor het nieuwe schooljaar is al weer georganiseerd. We hebben ontzettend veel hulp gehad van de schoolraad, de klassenouders, de MR, de leesmoeders en nog veel meer ouders zijn actief geweest in de school. Zonder jullie kunnen we dit allemaal niet doen. Daarom  een groot applaus voor jullie en BEDANKT!

UITZWAAIEN

Morgenochtend om 11.30 uur gaan we het schooljaar uitzwaaien. Er zal een ‘open podium’ op het plein staan en de leerlingen zullen enkele liedjes zingen en dansjes doen. Groep 8 gaat dan echt afscheid nemen en ze zullen nog een paar liedjes uit de musical laten horen.

U bent van harte welkom om samen met de kinderen en collega’s de vakantie in te luiden.

RAPPORTEN

Veel kinderen hebben het rapport al meegegeven. Mocht u dat nog niet gedaan hebben wilt u het rapport dan morgenochtend nog inleveren? Het zou jammer zijn als het rapport in de vakantie zoekraakt.

 STUDIEDAGEN 2017 -2018

Veel ouders moeten rekening houden met de vrije momenten van hun kinderen i.v.m. een werkrooster. Daarom bij deze alvast een overzicht voor het nieuwe schooljaar: De kinderen van groep 5 t/m 8 hebben geen extra vrije momenten. Zij moeten meer uur naar school. Na de zomervakantie ontvangt u een schoolkalender met alle belangrijke activiteiten.

 

Groep 1 t/m 4
Vr morgen 15 sept. 2017
Di middag 5 dec. 2017
Wo morgen 14 maart 2018
Do middag 29 maart 2018
Vr morgen 6 juli 2018

 VAKANTIEBIEB

Kinderen die gedurende de zomervakantie bijna niet lezen, vallen maar liefst 1 á 2 AVI niveaus terug in hun leesontwikkeling, blijkt uit onderzoek. Lezen in de zomervakantie is dus belangrijk en dat kan heel goed digitaal met de VaklantieBieb-app van de Bibliotheek. Op de VakantieBieb-app voor tablet of smartphone, is onder andere een selectie van digitale kinderboeken (e-books) opgenomen. De nieuwste versie van de VakantieBieb is van 1 juni tot en met 30 augustus 2015 te downloaden in de App Store en Google Play Store. Op www.vakantiebieb.nl vindt u meer informatie. VakantieBieb is trouwens ook leuk voor volwassenen.

 ZOMERVAKANTIE

 

De zomervakantie gaat beginnen

Een tijd van ontspanning en plezier

Op zoek naar gezelligheid en vertier

En lekker genieten van het zonnen.

 

Eropuit trekken naar een ander land

Vrij, niets verplichts te hoeven doen

Luieren mag ook met goed fatsoen

Aan de wijde zee en op het strand.

 

Kijken naar de mooie golvende baren

De zon bij het strand zien ondergaan

Prachtig, om dit te kunnen gadeslaan

Het doet je goed, dit te mogen ervaren.

 

Je ziet dan overal Gods grootheid

Dat Hij alles zo perfect heeft gemaakt

Zodat je er blij en ontroerd door raakt

God zij hiervoor geprezen, wijd en zijd.

06-07-17 Sw.nieuws juli

 

 

 

Groenoord 247-249
2401 AR Alphen a/d Rijn
T 0172 - 421 995SCOPE scholengroep(C) 2012 SCOPE scholengroep

Disclaimer
Inloggen beheerders