agenda

Niets van 21/10/17 tot 27/10/17.
aanmelden

U kunt uw kind, vanaf 3 jaar, aanmelden door het aanmeldformulier volledig in te vullen. Dat is nodig voor de voorlopige inschrijving. Daarnaast moet het inschijfformulier worden ingevuld. Deze gegevens hebben wij nodig om uw kind definitief  in te schrijven en te plaatsen in een groep als het vier jaar is.

Indien het een eerste aanmelding is, dan vragen wij u om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. U maakt dan kennis met de school en u kunt uw vragen stellen. Het telefoonnummer van de school is: 0172-421995

Voor een oudere leerling die wordt aangemeld, geldt dat het definitieve besluit tot toelating pas plaatsvindt na contact met de school van herkomst. Het advies en onderwijskundig rapport dat door de vorige school wordt meegegeven is bepalend voor de plaatsing in een groep.

Onderstaande formulieren kunt u gebruiken om een nieuwe leerling in te schrijven. U kunt ze downloaden en invullen en dan mailen naar jpsweelinck@youscope.nl of afgeven op school Tevens moet u een kopie van de Identitietskaart van het kind inleveren.

Aanmeldformulier

INSCHRIJFFORMULIER SCHOOL liggend

 

Groenoord 247-249
2401 AR Alphen a/d Rijn
T 0172 - 421 995SCOPE scholengroep(C) 2012 SCOPE scholengroep

Disclaimer
Inloggen beheerders