agenda

Niets van 27/01/21 tot 03/02/21.
Stakingsdag 15 maart

Vandaag was er weer een stakingsdag en waren sommige meesters en juffen aan het staken en anderen waren aan het werk op school. Sommige groepen waren daardoor vrij. De kleuters en de groepen 7 en 8 waren op school en dat was eigenlijk heel gezellig. Zo gingen de grote leerlingen, de kleine leerlingen voorlezen. Een grote zus las haar kleine zus een prentenboek voor. De kleuters hebben hun ‘pauzehapje en drankje’op het Leerplein genuttigd en groep 8 ging lekker lang gymen.

Een lege klas
Voorlezen van een prentenboek
Op de grote stoelen zitten en voorgelezen worden door je grote zus
Pauzehapje eten op het Leerplein
Groenoord 247-249
2401 AR Alphen a/d Rijn
T 0172 - 421 995SCOPE scholengroep(C) 2012 SCOPE scholengroep

Disclaimer
Inloggen beheerders