agenda

Niets van 26/01/21 tot 02/02/21.
Heldinnen derde in regiofinale.

Nadat de meiden van groep 7 en 8 al kampioen van Alphen geworden waren, hebben zij nu een volgende prestatie geleverd door derde te worden van de regio Leiden. Hieronder het verslag van de succesvolle coach Lennert Meijer.

Vandaag genoten van de meiden van de JPS groep 7-8. Na vier overwinningen (resp. 3-0, 5-1, 2-0, 2-1) en één gelijkspel (0-0) werden we ongeslagen poulewinnaar met 13 punten gevolgd door nr. 2 met 9 punten.

In de kruisfinales speelden we tegen de nr. 2 van de andere poule. We kwamen al heel snel op een 1-0 achterstand, maar gingen op jacht naar de gelijkmaker. De meiden herstelde zich, en zo als men dan vaak zegt: “de 1-1 hing in de lucht”. Een mooie aanval over diverse schijven kwam voor het doel bij Floor terecht, maar toen zij wilde uithalen voor de gelijkmaker werd ze door een tegenstandster uit balans gebracht en maakte hierdoor een buiteling; waarbij ze haar knie verdraaide. Ze moest van het veld worden gedragen en kon ook niet meer verder spelen. De meiden waren hierdoor even van slag en het veldoverwicht dat we hadden; ging langzaam over naar de tegenstander. Toch hing de gelijkmaker nog steeds in de lucht… tot een uitval van de tegenstander de 0-2 betekende. Even later floot de scheidsrechter voor het einde. Even kregen de emoties en teleurstelling de overhand, maar we moesten als snel aantreden voor de wedstrijd om de 3e en 4e plaats; dus veel tijd om te treuren was er niet.

Nog een keer gaven de meiden alles en met een beetje meer geluk hadden we in de reguliere speeltijd al gewonnen. Nu bleef het 0-0 en moesten strafschoppen de beslissing brengen. Er moesten 5 strafschoppen genomen worden. Deze werden stukken beter genomen dan de tegenstander en zo werd de 3e plaats veilig gesteld !

Een TOPPRESTATIE.. meegereisde ouders; opa’s en oma’s en coach Lennert zijn SUPER TROTS op Floor, Laura, Lelie, Lysanne, Mika, Myrthe, Nimo, Skyler, Vera en Zjenet !!

Na de prijsuitreiking reisden we als trotse JPS‘ ers en met een winnaarsgevoel terug naar Alphen.

Groenoord 247-249
2401 AR Alphen a/d Rijn
T 0172 - 421 995SCOPE scholengroep(C) 2012 SCOPE scholengroep

Disclaimer
Inloggen beheerders