agenda

Niets van 27/01/21 tot 03/02/21.
Paasviering

In de klassen is het paasfeest gevierd. Het thema was deze keer: ‘Pak mijn hand dan help ik jou’. Het Paasverhaal is verteld en er zijn liedjes gezongen. De kleuters hebben ontbeten in de klas en groep 3 t/m 8 hebben met elkaar geluncht. De schoolraad heeft een heerlijk buffet voor de kinderen klaargezet, waar goed van gegeten is. Zelfs zoveel dat er extra bij gehaald moest worden. Rondom de school was een paaspuzzeltocht opgehangen. De oudere leerlingen hebben de hand van een jongere leerling gepakt en hebben samen de puzzeltocht gelopen. Het was weer een gezellige ochtend.

Paastafel door de leerlingen gemaakt.
Groenoord 247-249
2401 AR Alphen a/d Rijn
T 0172 - 421 995SCOPE scholengroep(C) 2012 SCOPE scholengroep

Disclaimer
Inloggen beheerders