agenda
 • 09/05/21

  Moederdag

   

 • 13/05/21

  Hemelvaartsdag

   
nieuwsbrief

PARRO

Parro en de scholen doen er alles aan om zorgvuldig en gepast om te gaan met de privacy van de kinderen. Omdat het prettig is dat er met ieders specifieke voorkeuren rekening gehouden wordt, en dit tegenwoordig zelfs wettelijk verplicht is, heeft Parro een manier gevonden om dit heel makkelijk, veilig én met een vermindering van administratiedruk op te lossen. Alles staat in 1x op de juiste plek in het ons vertrouwde administratiesysteem ParnasSys.

Hoe werkt het?

Ieder schooljaar heeft de school toestemming nodig om beeldmateriaal te delen. Aan het begin van het schooljaar vragen wij u om via Parro uw voorkeuren door te geven.

Dit doet u via de volgende stappen:

 • Ga naar het vierde tabblad ‘Instellingen’
 • Tik op het kopje privacy voorkeuren
 • Tik dan op het pennetje achter de naam van het kind
 • Geef per kind aan wat de voorkeuren zijn, via de stipjes achter het kind.

Parro neemt de voorkeuren over zoals de school die in ParnasSys heeft ingesteld. Als bonus wordt dit voor de school automatisch geadministreerd in ParnasSys. 

Wat zijn de voordelen voor u als ouder?

U kunt met een paar kliks doorgeven waar u wel en juist geen toestemming voor geeft. Ook tijdens het schooljaar kan u inzien wat u aan het begin heeft doorgeven. 

Wat zijn de voordelen voor jou als leerkracht of school?

Door Parro in te zetten voor de verzamelen van privacy-voorkeuren is er geen gedoe meer met briefjes uitdelen. Maar, nog belangrijker, de school hoeft niet meer handmatig de reacties van de ouders over te nemen in ParnasSys. Via de Parro-methode is er geen extra administratief werk meer nodig voor de school.

We zouden het fijn vinden als u voor de herfstvakantie de toestemming voor uw kind(eren) heeft ingevuld.

 

 

 

Groenoord 247-249
2401 AR Alphen a/d Rijn
T 0172 - 421 995SCOPE scholengroep(C) 2012 SCOPE scholengroep

Disclaimer
Inloggen beheerders